söndag 24 juni 2012

Semestern räddar läsningen

Tur att semestrar finns annars hade det kunnat gå riktigt illa med läsningen. Jag tappade läslusten ett tag, men nu är den tillbaka och jag njuter av att läsa igen. Det underlättas förstås av att jag har tid att hänga i hängmattan eller ligga på stranden (och inte har en massa måsten som väntar). Nu börjar jag med Paula McLains "The Paris Wife" som handlar om den första mrs Hemingway. Spännande (men jag har ännu inte läst något av den store mannen själv...skäms).


onsdag 13 juni 2012

Semester

Nu åker jag iväg till Grekland och ser fram emot sköna, lata dagar med mycket läsning, sol, bad, god mat och härliga drinkar.

Återkommer här när tillfälle ges.

Trevlig sommar!

måndag 11 juni 2012

Nya boxar

Jag inser att det finns två dvd-boxar jag bara måste ha - pronto!
1. True Blood - säsong 4
2. Dexter - säsong 5

Komsi, komsi...


torsdag 7 juni 2012

Semesterläsning

Nu har jag tänkt länge och väl och det var riktigt svårt, men jag har bestämt mig. Eftersom jag inte kan ta med hur många böcker som helst på semestern som stundar, så har jag valt dessa fem. Jag har ju tillgång till flera böcker väl på plats, men det är dessa ur min stora "att-läsa-hög" som får följa med här hemifrån.

 
 
 
p.s. är väl sist ut att läsa Niceville skulle jag tro...

måndag 4 juni 2012

Lässvacka

Åh, vad segt det går med läsningen just nu. Inspirationen ligger på noll och en bok tar två veckor att läsa. Hur ska jag komma ur den här svackan?? Och jag som ska hämta ut senaste Sookie Stackhouse-boken på ICA idag. Kan det bli medicinen tro?